KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Kahramanmaraş Müzesi Eğitim Etkinlikleri

Müzelerde gerçekleştirilen eğitim etkinlikleri kapsamında; Afşin Toki Eshab-I Kehf İlkokulunda 22/03/2022 tarihinde kültür varlıklarının korunması ve kaçakçılığın önlenmesi konularında eğitim etkinliği  gerçekleştirilmiştir.

• Kahramanmaraşmüzeeğitim01.jpg

Müzelerde gerçekleştirilen eğitim etkinlikleri kapsamında; Kahramanmaraş Müzesinde 23/03/2022 tarihinde/tarihleri arasında Türkoğlu Anadolu İmam Haitp Lisesi’nin “Tübitak 4006 Geometrik Şekiller ve Cisimler Heryerde Projesi”  etkinliği  gerçekleştirilmiştir.

• Kahramanmaraşmüzeeğitim2-01.jpg
  • Kahramanmaraşmüzeeğitim2-02.jpg
  • Kahramanmaraşmüzeeğitim2-03.jpg
  • Kahramanmaraşmüzeeğitim2-04.jpg
  • Kahramanmaraşmüzeeğitim2-05.jpg

Müzelerde gerçekleştirilen eğitim etkinlikleri kapsamında; Kahramanmaraş Müzesinde 23/03/2022 tarihinde Mualla Gürani İlkokulu öğrencileri ile müze etkinliği  gerçekleştirilmiştir.

• Kahramanmaraşmüzeeğitim3-01.jpg
  • Kahramanmaraşmüzeeğitim3-02.jpg
  • Kahramanmaraşmüzeeğitim3-03.jpg
  • Kahramanmaraşmüzeeğitim3-04.jpg
  • Kahramanmaraşmüzeeğitim3-05.jpg

Müzelerde gerçekleştirilen eğitim etkinlikleri kapsamında; Kahramanmaraş Müzesi Personellerince 23/03/2022 tarihinde “Müze Eğitim İşbirliği” kapsamında Afşin Çoğulhan İlkokulu 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine eğitim etkinliği  gerçekleştirilmiştir.

• Kahramanmaraşmüzeeğitim4-01.jpg
  • Kahramanmaraşmüzeeğitim4-02.jpg
  • Kahramanmaraşmüzeeğitim4-03.jpg
  • Kahramanmaraşmüzeeğitim4-04.jpg

Müzelerde gerçekleştirilen eğitim etkinlikleri kapsamında; Kahramanmaraş Müzesi personellerince 23/03/2022 tarihinde “Müze Eğitimi İşbirliği” kapsamında Afşin Namık Kemal İlkokulu öğrencilerine müzecilik ve kültür varlıklarının tanıtılması ve korunmasına yönelik eğitim etkinliği  gerçekleştirilmiştir.

• Kahramanmaraşmüzeeğitim5-01.jpg
  • Kahramanmaraşmüzeeğitim5-02.jpg